Trender under 2017

 

Under 2016 såg man många nya trender dyka upp och många utav dessa hänger kvar även in i 2017. Så här följer tips på vilka plagg som man kan återanvända under 2017, utan att kännas daterad.

Metalliska tyger och patch

Metalliska tyger var på tapeten under 2016 och håller i sig även under 2017. Det är garanterat en trend som man kan satsa på även i år Metall ger en mer modern och futuristisk stil, och man ser garanterat fashionabel ut utan speciellt stor ansträngning. Patches hänger också kvar under detta året vilket innebär att man kan mixa och matcha olika tyger utan att kännas helt fel. Det är en stil där man kan skräddarsy precis efter tycke. Att använda olika tryck och emblem har aldrig varit mer rätt! Visa vad du står för genom att gärna använda tryck som symboliserar din personlighet eller ståndpunkt.

Visa axlarna och använd jeans!

Axeltrender håller i sig och att visa skuldrorna och axlarna är fortfarande högaktuellt. Det är lätt att vara sexig i sommar. Jean är ett annat plagg som är aktuellt (när går jeans ut stil egentligen?), gärna en med en look från 70-talet med hög midja.

picorama