Trender som håller i sig inför kommande år

 

Även om trender oftast är något ganska så flyktigt och som snabbt kan ändras så finns det en hel del trender som kan hänga kvar från föregående år till nästkommande. Detta är såklart inte en allt för dum idé eftersom mycket på så sätt kan återanvändas. Här följer några trender som man kommer så återigen på gatorna.

Flatform och färgglada accessoarer

Flatform är den aktuella skon med en hög och rak plattform. Sko stilen håller i sig och man kan använda sin inköp som gjordes förra året. Gärna i olika färger så att skon syns på långt håll. På tal om färger så hänger också färgglada accessoarer kvar i år, där man kan matcha och mixa precis som man vill.

Sneakers till vilken stil som helst

Oftast så tänker man sig att sneakers eller en tennis sko passar till mer sportsliga event. Men under 2016 såg man dessa skor nästan vart som helst, med vilka sorts kläder som helst. Det är fortfarande högaktuellt att mixa sneakers med en partyoutfit – och känna sig helrätt! Detta är absolut en trend som många kvinnor tycker om och som garanterat räddar många fötter från skavsår under sommaren.

picorama