Midi – kjolen som är högaktuell!

 

Midikjolen har aldrig varit mer rätt än just nu! Detta är kjolen som har den där mellan längden, tre fingrar precis nedanför knät. Det ger en romantisk och feminin look som går att mixa på flera olika sätt. Här följer 3 tips för att använda midi kjolen på en daglig basis.

  • Använda midi kjol med en T-shirt: En midi kjol kan lätt upplevas som lite stel om man mixar den med fler topp eller tröja. En enkel t-shirt ger därför ett mer avslappnat utseende, och man får gärna ha något roligt tryck på t-shirten för att lätta upp ännu mer. Kjolen kan vara hög i midjan men t-shirten instoppad för att ge kurva åt passformen.
  • Midi kjolen tillsammans med ett tredje plagg_ Att använda denna kjol med ett tredje plagg ger mycket effekt och skapar en avslappnad och trendig look. Det kan exempelvis vara en jeansjacka eller en skin jacka. Man bör inte blanda in en kavaj, eftersom det ger ett alltför mycket klassiskt utseende.
  • Skor och midi kjol: Man bör undvika skor som har ett mer klassiskt utseende och istället gärna mixa midi kjolen med exempelvis sneakers eller en mer sportig sko. Detta gör så att kjolen upplevs som mindre klassisk eller stel, och blir mer trendigt. Det kan vara skor i olika färger och med olika tryck.
picorama