Rätt klädd med accessoarer

Handväskan – en statussymbol och en bästa vän

Handväskan är en kvinnas viktigaste accessoar parallellt med skorna. Hur det kommer sig att det blivit så är svårt att säga men en sak är klar; väskan är en statusmarkör så god som någon. I vissa kretsar är plagg och accessoarer statussymboler. Vanliga dödliga lägger inte så stor vikt vid detta men statusmedvetna kvinnor kan inte tänka sig att klä sig i vadsomhelst eller bära en väska av en okänd designer. Kopior av kända varumärken är en het bransch men det är förbjudet att både sälja och köpa den typen av piratkopior.

Har man försett sig med en superläcker guess väska är man välklädd vid varje tillfälle och smälter in i de mest kräsna miljöer. Har man väl de rätta accessoarerna så smälter man in i de flesta sammanhang där modemedvetenheten står i centrum. När det gäller plaggen i övrigt så räcker det att vara hel och ren och ha en någorlunda genomtänkt outfit. Att ha en snygg väska är helt enkelt ett bra knep för att utstråla medvetenhet. Det vet man om i modebranschen och därför finns det även möjlighet att hyra handväskor nuförtiden.

Rätt klädd med accessoarer

Med en snygg Guess väska kan man vara säker på att vara rätt ekiperad vid varje tillfälle. Att lägga en slant på snygga accessoarer är en god investering. Det är ett bra knep att förse sig med en superläcker Guess väska och ett par skor av god kvalitet för det är som man säger de små, små detaljerna som gör det.

Helrätt outfit

“Se på dina skor, andra gör det” var en känd reklamslogan som användes av en affärskedja inom skosegmentet för några år sedan. Det är samma sak med väskorna. Beroende på vilken look man eftersträvar finns det en väska för varje tillfälle, som fulländar outfitten. Stil- och modemedvetenhet avslöjas genom de små detaljerna i klädseln. För en helrätt outfit kan man gärna ha en diskret klädstil men låta accessoarer som väskor, skor och smycken tala för sig själva.

Bunkra upp med accessoarer

Det är en bra ide att bunkra upp med väskor, skor och smycken. Att ha en uppsättning väskor av olika design och varierande storlekar är ett lätt sätt att veta att man alltid är helt rätt. Väskan fyller ju även en rent praktik funktion och det hör till ovanligheterna att se en kvinna utan väska.

En lite dyrare märkesväska kan bli en god investering som kommer väl till pass vid speciella tillfällen. Vill man ha en väska som inte bara är praktisk utan dessutom fungerar vid precis alla tillfällen så är en skinnväska en god investering. En sån blir bara snyggare med åren dessutom. Ska man röra sig i kretsar där statussymbolerna är viktiga är det dock märkesväskorna som utgör den bästa statusmarkören. Att söka efter märkesväskor och snygga skor i butikernas outlets är en bra ide. Man vill ju inte känna sig som katten bland hermelinerna.